Promoție bilete de avion Tarom – 20-21 mai 2017

Compania aeriană Tarom a achiziționat două aeronave Boeing 737-800NG. Pentru a sărbători înnoirea flotei de avioane disponibile Tarom oferă în perioada 19-21 mai 2017 bilete de avion dus-întors la tariful unic de 92 Euro (cu toate taxele incluse, bagaj de cală 23 kg și bagaj de mână) pentru următoarele destinații: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv și Valencia. Zborurile pot fi efectuate în perioada 19 iunie 2017 – 31 martie 2018, deci ar putea fi un moment bun să faceți rezervări pentru vacanța de vară.

Biletele pot fi căutate și achiziționate de pe site-ul FlyGo sau direct de la Tarom.
Un exemplu de bilet de 92 de euro pentru luna august, pe destinația București – Amsterdam este disponibil pe acest site.

Bilet avion Tarom OTP - AMS 92 Euro

Trebuie specificat faptul că perioada minimă de ședere la destinație este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Conform informațiilor afișate pe site-ul Tarom biletele nu sunt rambursabile, iar data călătoriei poate fi schimbată contra unei taxe de 50 euro, la care se adaugă diferența de tarif.

Numărul de bilete disponibile la acest tarif este limitat așa că ar fi bine să vă grăbiți dacă doriți să călătoriți spre destinațiile menționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.